Angus burger

De lekkerste Angus Burger - Hoe maak ik hem? Premium rundvlees uit Argentinie

Lekkere Angus burger, snel en gemakkelijk

  • Voorbereidingstijd 30 minuten
  • Kooktijd 20 minuten
  • Totale tijd 50 minuten
  • Porties 1 tot 2
  • Auteur Tango Beef

Angus-hamburger ingrediënten

  • 300 rumpsteak
  • Gehakte peterselie, naar smaak
  • Gehakte knoflook, naar smaak
  • 1 ei
  • Hamburger broodjes
  • 1 blad sla
  • 2 sneetjes gepelde tomaat (ter keuze)
  • Gekarameliseerde ui, wat nodig is
  • Zeezout en peper, naar smaak

Richtingen

  • Hak het vlees fijn en breng het op smaak met zout, peper, gehakte peterselie en knoflook.
  • Wikkel het vlees in huishoudfolie en laat het een dag in de koelkast rusten.
  • Vorm een grote bal of twee kleine en plet ze in de gewenste hamburgervorm.
  • Kook de burger op de grill of in een koekenpan op hoog vuur gedurende 8 minuten aan elke kant.
  • Terwijl het koken van het vlees, bak het ei in een koekenpan met veel olie.
  • Snijd het broodje en top de helft met sla, kaas, de burger, gekarameliseerde ui, plakjes tomaat en gebakken ei.
  • Serveer met frietjes
  • Prep Time 30 minutes
  • Cook Time 20 minutes
  • Total Time 50 minutes
  • Servings 1 to 2Lekkere Angus burger, snel en gemakkelijk
    • Voorbereidingstijd 30 minuten
    • Kooktijd 20 minuten
    • Totale tijd 50 minuten
    • Porties 1 tot 2
    • Auteur Tango Beef

    Angus-hamburger ingrediënten

    • 300 rumpsteak
    • Gehakte peterselie, naar smaak
    • Gehakte knoflook, naar smaak
    • 1 ei
    • Hamburger broodjes
    • 1 blad sla
    • 2 sneetjes gepelde tomaat (ter keuze)
    • Gekarameliseerde ui, wat nodig is
    • Zeezout en peper, naar smaak

    Richtingen

    • Hak het vlees fijn en breng het op smaak met zout, peper, gehakte peterselie en knoflook.
    • Wikkel het vlees in huishoudfolie en laat het een dag in de koelkast rusten.
    • Vorm een grote bal of twee kleine en plet ze in de gewenste hamburgervorm.
    • Kook de burger op de grill of in een koekenpan op hoog vuur gedurende 8 minuten aan elke kant.
    • Terwijl het koken van het vlees, bak het ei in een koekenpan met veel olie.
    • Snijd het broodje en top de helft met sla, kaas, de burger, gekarameliseerde ui, plakjes tomaat en gebakken ei.
    • Serveer met frietjes
  • Author Tango Beef

Angus burger ingredients

  • 300 rump steak
  • Chopped parsley, to taste
  • Chopped garlic, to taste
  • 1 egg
  • Hamburger buns
  • 1 lettuce leaf
  • 2 slices of peeled tomato (optional)
  • Caramelized onion, as needed
  • Sea salt and pepper, to taste

Directions

  • Mince the meat and season it with salt, pepper, chopped parsley and garlic.
  • Wrap the meat in cling film and let it rest in the refrigerator for a day.
  • Form one large ball or two small ones and then squash them into the desired burger shape.
  • Cook the burger on the grill or in a skillet over high heat for 8 minutes on each side.
  • While cooking the meat , fry the egg in a frying pan with plenty of oil.
  • Slice the bun and top one half with lettuce , cheese, the burger , caramelized onion, tomato slices and fried egg.
  • Serve with good chips.

Try our Rump steak now

Click here to see the other cuts or stay up to date on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.