Chimichurrisauce

De beste Argentijnse saus voor elk gegrild vlees! Prep Time 15 minuten

Auteur Tango Beef

Ingrediënten

  • 4 el verse peterselie, fijngehakt
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 1 el zoete paprika
  • 2 el gedroogde oregano
  • 1 el chilipeper (of minder)
  • 50 cc warm water
  • 1/4 kopje witte azijn
  • 1/2 kopje zonnebloemolie
  • 1 theelepel zout
  • Peper

Richtingen

  1. Combineer knoflook en peterselie in een glazen pot van 350 cc met deksel.
  2. Voeg het warme water toe en roer.
  3. Voeg vervolgens de oregano, chilipeper en paprika toe en meng goed.
  4. Voeg de azijn toe en roer goed
  5. Tenslotte is er de zonnebloemolie en meng deze goed. Zet het deksel op het potje en bewaar het in de koelkast.
  6. Laat het minstens 1 dag rusten zodat de smaken van de kruiden goed gemengd worden.
  7. U kunt de chimichurri tot 3 maanden in de koelkast bewaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 87 reviews.