Choripan: de Argentijnse chorizo broodje!

Elke asado in Argentinië begint met een rondje “choripan” voor iedereen: gegrilde chorizo op brood gegarneerd met chimichurri-saus … zo heerlijk dat je de verleiding moet weerstaan om er nog een te eten, om ruimte in je maag te reserveren voor het vlees dat komt daarna. Natuurlijk kun je van de choripan de “ster van de show” maken door hem als hoofdmaaltijd te bereiden!

Geen wonder dat chorizons een “must” zijn voor elke Argentijnse BBQ…

  • Bereidtijd 10 minuten
  • Grilltijd 20-30 minuten
  • Totaal 30-40 minuten

Ingrediënten

  • 6 Argentijnse chorizos
  • 6 stukjes boord
  • Chimichurrisaus (optioneel)

Richtingen

  • BBQ: verwarm je bbq op hoge temperatuur en grill de chorizos Zet je grill op hoogte temperatuur Verwarm voven goed (200◦C)
  • Kook 10 to 1520 minuten ronddraaien met een tang en nog 20 minuten koken
  • Serveer de worstjes in de rolletjes en serveer zoals ze zijn of met plakjes tomaat en kleed aan met chimichurri of salsa criolla.

Probeer nu one topkwaliteit Argentijnse chorizo!>

Bekijk onze producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 104 reviews.