Fajitas en Philladelphia Cheesesteak

Fajitas and Philladelphia Cheesesteak

Fajitas – Ingrediënten (voor 2-3 porties)

1 groene peper, dun gesneden

1 rode peper, dun gesneden

2 grote gele uien, gesneden

500 grs dun gesneden in de oven gekookt Picanha of Tri Tip met de jus voor extra smaak. (kijk in onze Recepten sectie voor Picanha en Tri Tip)

Versgemalen zwarte peper

Voor Philly Cheesesteak: Gebruik 8 plakken provolone- of cheddarkaas en 4 verse franse broden.

Voor Fajitas: 4 middelgrote tortilla’s. U kunt altijd guacamole aan de fajitas toevoegen als u dat wilt.

 

  1. Verwarm in een grote koekenpan op gemiddelde warmte 2 eetlepels olie. Voeg paprika en ui toe en breng op smaak met zout. Kook, vaak roerend, tot ze gekarameliseerd zijn, 12 tot 15 minuten.
  2. Haal de uien en paprika’s uit de koekenpan en zet ze opzij.
  3. Snijd het eerder gekookte vlees, eenmaal koud, in dunne plakjes en warm ze op in de magnetron met de jus gedurende 1 minuut.
  4. Voor Philly Cheesesteak: Combineer de groenten met het opgewarmde vlees en leg ze op een bakplaat voor de oven, dek ze af met de kaas en kook ze tot ze gesmolten zijn, ongeveer 3 minuten. Verdeel het mengsel over de 4 broden en serveer.

Voor Fajitas: Combineer de groenten en het vlees. Verwarm ze samen in de magnetron voor nog eens 2 minuten en serveer ze in de fajita.Fajitas – Ingredients (for 2-3 portions)

1 green pepper, thinly sliced

1 red pepper, thinly sliced

2 large yellow onion, sliced

500 grs of  thin sliced cooked in the oven Picanha or Tri Tip with the gravy for extra flavor. (check in our Recipes section for Picanha and Tri Tip)

Freshly ground black pepper

For Philly Cheesesteak: Use 8 slices of provolone or cheddar cheese and 4 fresh french bread

For Fajitas: 4 Medium size tortillas. You can always add guacamole to the fajitas if you want.

 

  1. In a large skillet over medium heat, heat 2 tablespoon oil. Add peppers and onion and season with salt. Cook, stirring often, until caramelized, 12 to 15 minutes.
  2. Remove onions and peppers from skillet and set aside.
  3. Cut the previously cooked meat, once is cold, in thin slices, warm them up in the microwave with the gravy for 1 minute.
  4. For Philly Cheesesteak: Combine the veggies with the warmed meat and put them on a tray for the oven, blanket  them with the cheese and cook until the it is melted, about 3 minutes. Divide mixture among  the 4 breads and serve.
  5. For Fajitas: Combine the veggies and the meat. Warm them together in the microwave for another 2 minutes and serve in the fajita.

Click here to see the other cuts or stay up to date on Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 51 reviews.