Op welke dagen bezorgt Tango Beef?

 • Wij leveren van maandag tot en met vrijdag in de avond, tussen 17:00 en 22:00 uur.
 • Als u uw bestelling uiterlijk om 10:00 uur plaatst, kunt u deze dezelfde dag nog ontvangen!

 

Kan ik een andere leverdatum kiezen?

Ja, dat kan je wel! Tijdens checkout, klik op de standaard leveringsdatum die wordt weergegeven en selecteer uit de kalender de dag van uw voorkeur onder de beschikbare opties.

Is het mogelijk om de bestelling af te halen?

Het is niet mogelijk om bestellingen af te halen.

 

Moet ik een minimum aantal bestellen?

Nee, dat hoeft u niet! U kunt zo weinig bestellen als u wilt. Houd er echter rekening mee dat hoe kleiner de bestelhoeveelheid, hoe duurder de verzendkosten zijn.

Kan ik coupons en kortingen verdienen?

Ja, dat kan je wel! Er zijn minstens 2 manieren voor u om te profiteren van coupons en kortingen:

 • Inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van promoties en speciale korting te krijgen voor klanten
 • Ons aanraden aan uw vrienden en familie: elke keer die een nieuwe klant uw naam vermeldt in de rubriek “Notes” bij het afrekenen, ontvangt u een waardebon van €10 voor uw volgende bestelling!

 

Ik wil een grote hoeveelheid (meer dan 10 Kg) bestellen voor een speciaal evenement of voor mijn bedrijf. Kan ik korting vragen of een offerte aanvragen?

Ja, dat kunt u wel! Neem contact met ons via email naar info@tangobeef.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kan ik een enkele steak kopen in plaats van een gehele cut?

Helaas niet. We verwerken het vlees helemaal niet; we zorgen ervoor dat het rundvlees vers blijft vanaf het moment van productie en totdat u het thuis ontvangt.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn als volgt:

 • Bestellingen onder €50: €9,90
 • Bestellingen tussen €50 en €75: €6,90
 • Gratis verzending voor bestellingen boven €75!

 

Hoe weet ik dat mijn bestelling succesvol is verwerkt?

Zodra u uw bestelling plaatst, ontvangt u een bevestiging per e-mail van shop@tangobeef.nl. In het geval dat u de e-mail niet vindt, kan één van de volgende dingen gebeuren:

 • Onze bevestigingsmail heeft uw spam-map bereikt; controleer deze alstublieft
 • U heeft per ongeluk een verkeerd e-mailadres ingevuld

Voel je vrij om ons te bereiken via ons contactformulier door te klikken op hier voor het geval u onze bevestigingsmail niet kunt vinden.

Kan ik de levering van mijn bestelling opvolgen?

Ja, dat kan je wel! Op de dag van levering stuurt onze logistieke partner Trunkrs u per e-mail een Track & Trace link; zo blijft u op de hoogte van de status van uw pakket.

 

Hoe lang kan ik het vlees in de koelkast bewaren?

 • Als u het vlees in uw koelkast op 4°C vacuüm verpakt bewaart zoals u het ontvangen heeft, blijft het vlees gedurende 5 dagen vers.
 • Zodra u de verpakking opent (en als u de juiste richtlijnen volgt om het vlees te verwerken -klik hier voor meer informatie-), blijft het vlees tot 72 uur vers.

Kan ik het vlees invriezen?

Ja, dat kan je wel! Aangezien het vlees vers wordt geleverd (behalve van de chorizo’s, die bevroren zijn), kunt u het vlees nog steeds invriezen nadat u het thuis heeft ontvangen. Wij raden u aan onze post te bezoeken voor een veilige verwerking en opslag van het vlees door hier te klikken.

 

Hoe kan het vlees zo lang vers en nooit bevroren blijven, aangezien het uit Zuid-Amerika komt?

Het vlees kan tot 4 maanden na de productie vers blijven, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Het vlees wordt bewaard bij een gekoelde temperatuur tussen -1°C en +2°C; dat is iets lager dan de standaardtemperatuur van onze koelkast thuis.
 • Het vlees wordt vacuüm verpakt op het moment van productie.

Ons premium rundvlees bewaart deze 2 voorwaarden in onze volledige bevoorradingsketen: van het moment van productie tot het moment dat het bij u thuis aankomt!