Angus burger

De lekkerste Angus Burger - Hoe maak ik hem? Premium rundvlees uit Argentinie

Lekkere Angus burger, snel en gemakkelijk

  • Voorbereidingstijd 30 minuten
  • Kooktijd 20 minuten
  • Totale tijd 50 minuten
  • Porties 1 tot 2
  • Auteur Tango Beef

Angus-hamburger ingrediënten

  • 300 rumpsteak
  • Gehakte peterselie, naar smaak
  • Gehakte knoflook, naar smaak
  • 1 ei
  • Hamburger broodjes
  • 1 blad sla
  • 2 sneetjes gepelde tomaat (ter keuze)
  • Gekarameliseerde ui, wat nodig is
  • Zeezout en peper, naar smaak

Richtingen

  • Hak het vlees fijn en breng het op smaak met zout, peper, gehakte peterselie en knoflook.
  • Wikkel het vlees in huishoudfolie en laat het een dag in de koelkast rusten.
  • Vorm een grote bal of twee kleine en plet ze in de gewenste hamburgervorm.
  • Kook de burger op de grill of in een koekenpan op hoog vuur gedurende 8 minuten aan elke kant.
  • Terwijl het koken van het vlees, bak het ei in een koekenpan met veel olie.
  • Snijd het broodje en top de helft met sla, kaas, de burger, gekarameliseerde ui, plakjes tomaat en gebakken ei.
  • Serveer met frietjes

Probeer nu onze Rumpsteak

Klik hier om de andere bezuinigingen te zien of blijf op de hoogte op Facebook.

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 27 reviews.