Een Argentijnse traditie

We zijn een familie die in Argentinië is geboren en getogen en die nu gelukkig in Nederland is gevestigd. Toch missen we, zoals de meeste Argentijnse expats, onze familie, vrienden en natuurlijk… ons rundvlees! Helaas realiseerden we ons dat het niet gemakkelijk was om het hier te vinden in de verscheidenheid aan snitten die we thuis koken. Dus hebben we een manier bedacht om het naar ons en naar jullie toe te brengen! We hebben nu de mogelijkheid om onze cultuur, traditie en verschillende manieren om ons rundvlees te koken te delen, die verder gaan dan de beroemde “asado”.

Unieke smaak binnen uw bereik

Wat maakt het Argentijnse rundvlees zo onvergelijkbaar mals en smaakvol? Ons geheim ligt in generaties ervaring en traditie in het fokken van graszaadvee in de beste velden van de Argentijnse Pampas, volledig vrij van hormonen en groeibevorderaars. Het resultaat is een eersteklas rundvlees dat de grenzen van de smaak kan trotseren, zelfs voor de meest veeleisende
vleesliefhebbers!

Onze inzet voor het milieu

Wij zijn van mening dat elk bedrijf het milieu moet beschermen en niet alleen op zoek moet gaan naar financiële winst. Daarom hebben we besloten om een bedrijf op te richten dat door het ontwerp koolstofneutraal is. We compenseren de CO2-voetafdruk die we genereren met elke kilo rundvlees die we verkopen, door een percentage van onze winst te doneren voor CO2-reductieprojecten die door de Verenigde Naties worden gesponsord. Klik op hier om er meer over te weten te komen.

Get access to our best recipes and more

We’d love to get in touch with you by sending our best tips, special offers, discounts and let you know when the best cuts arrive in town.

* indicates required