Tango Beef Angus burger… zo makkelijk te bereiden en absoluut onweerstaanbaar!

alt text

Vandaag brengen we je ons eigen recept voor zelfgemaakte Angus burger die je gemakkelijk kunt bereiden met ons premium rundvlees. Bestel ribeye of entrecote, pak een ui, een ei, een beetje peterselie en in minder dan 30 minuten ben je klaar om te genieten van de lekkerste burger die je ooit zult proberen!

Ingrediënten (4 tot 5 porties):

  • 1 kg ribeye of entrecote
  • 1 ui
  • 1 ei
  • 10g peterselie
  • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

 

Bereidingswijze:

  • Afhankelijk van hoe sappig of mager je de burger het liefste hebt, verwijder je wat vet van de entrecote (van de randje vet) of de ribeye (de vet in de kern)
  • Snijd het vlees in kleine blokjes van ongeveer 3 cm aan elke kant
  • Maal het vlees fijn in een vleesmolen of een keukenmachine samen met de zout
  • Snijd de ui en de peterselie in kleine stukjes
  • Doe in een kom het rundvlees met de ui en de peterselie, voeg een ei en wat versgemalen zwarte peper toe en meng alle ingrediënten goed met je handen
  • Vorm met beide handen de mix tot hamburgers. Vorm eerst balletjes van ongeveer 7 tot 8 cm diameter en plet ze dan zachtjes met één hand
  • En voilá! Je bent klaar om je heerlijke Tango Beef Angus burgers te grillen op de grillpan of barbecue!
  • Gril ze op sterk vuur ongeveer 2 tot 4 minuten aan elke kant, afhankelijk van hoe dik de burgers je wilt en de gaarheid die je verkiest

Klik hier om onze premium Angus Entrecote te bestellen>

Klik hier om onze premium Angus Ribeye te bestellen>

Bekijk onze producten!

De waardering van tangobeef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 210 reviews.